© Smail & Van Rossem, 2020
Smail & Van Rossem

betaalbare kwaliteit op tijd ... altijd ... sinds 1988

VOORWAARDEN
Nederlands-English Mobile: +31 6 5043 6130 Email: smail.vanrossem@internode.on.net
So whose fault is it anyway?
Dus wiens schuld is het nu eigenlijk?

Voorwaarden

Bedrijfsvoorwaarden

Smail & Van Rossem staat als maatschap geregistreerd in Australie onder nummer 21 268 861 335. Vanwege het feit dat ons werk in Australie wordt verricht, mogen wij geen BTW rekenen aan onze Nederlandse klanten en hoeven zij geen Australische VAT te betalen daar zij niet in Australie woonachtig zijn. De algemene voorwaarden van onze (toekomstige) klanten worden uitdrukkelijk afgewezen en hebben geen juridische betekenis in relatie tot de uitvoering van ons werk.

Voorwaarden met betrekking tot het gebruik van deze website

Ondanks het feit dat wij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website compleet en juist is, kunnen wij helaas geen enkele verantwoordelijkheid accepteren mocht dit niet het geval zijn.

Geheimhouding

Alle informatie die u aan ons geeft wordt vertrouwelijk behandeld. Alles. Geen uitzonderingen. Punt!

Auteursrecht

Er rust auteursrecht op de inhoud van deze website. Andere inhoud wordt gepubliceerd onder licentie. Mocht u van mening zijn dat de publicatie van informatie op deze website een inbreuk vormt op auteursrecht, neemt u dan alstublieft direct contact met ons op waarna wij alles in het werk zullen stellen om zo spoedig mogelijk passende maatregelen te nemen.

Vragen en commentaar

Indien u vragen en/of commentaar heeft over onze website, dan horen wij dit graag van u.