© Smail & Van Rossem, 2020
Smail & Van Rossem

betaalbare kwaliteit op tijd ... altijd ... sinds 1988

TARIEVEN

Tarieven

Wij kunnen niet garanderen dat wij de goedkoopste vertalingen leveren. Evenmin kunnen wij garanderen perfect te zijn. Wat we wel kunnen garanderen is dat we de best mogelijke kwaliteit kunnen leveren voor een redelijke prijs met de professionele dienstverlening die u van ons mag verwachten!
tarieven op maat
.
of noem uw eigen prijs
Misschien heeft u zelf een idee hoeveel u voor een vertaling wilt betalen. Zoja, waarom noemt u uw prijs niet voor de tekst die vertaald dient te worden? In het ergste geval slaan wij uw bod af en noemen wij zelf een prijs  Of wij verrassen u en accepteren uw prijs. Zou dat niet een win-win situatie voor ons allebei zijn?
GRATIS AFTERSALES
Wij beweren niet perfect te zijn, enkel professioneel. Vandaar dat wij u gratis aftersales aanbieden! Heeft u vragen over ons werk, neemt u dan alstublieft zo spoedig mogelijk contact met ons op waarna wij gratis een en ander met u doornemen!
Geen twee vertalingen zijn identiek en vele vertalingen bestaan uit meerdere documenten inclusief duplicaten. Daarbij kan de variatie in taalkundige complexiteit van opdrachten zeer groot zijn, laat staan formatteren en opmaak. Vanwege deze en vergelijkbare redenen hebben wij besloten geen vaste tarieven meer te rekenen maar voor iedere opdracht een offerte aan te bieden die de unieke eisen van de opdracht beter weergeeft. Er bestaan geen dwingende redenen waarom wij een klant hetzelfde tarief zouden rekenen voor een eenvoudige, makkelijke tekst als voor een document dat ingewikkelder is.
Nederlands-English Mobile: +31 6 5043 6130 Email: smail.vanrossem@internode.on.net