© Smail & Van Rossem, 2020
Smail & Van Rossem

betaalbare kwaliteit op tijd ... altijd ... sinds 1988

EXPERTISE

Expertise

Wij zetten ons in om vertalingen van hoge kwaliteit te leveren. Ons inziens dient een vertaling praktisch te zijn en niet idealistisch. Een goede vertaling Nederlands-Engels kan men herkennen aan twee criteria – de tekst is gemakkelijk te begrijpen voor en communiceert effectief met: 1. de Engelstalige doelgroep; 2. iedereen die afhankelijk is van de doeltaal.

Vakkennis

In de kolommen rechts staat op welk gebied wij vakkennis bezitten. Wij hebben de nodige kwalificaties en/of ervaring op deze gebieden. Dit betekent dat wij, afgezien van de juiste taalkennis, ook de feitelijke vakkennis in huis hebben.

Veiligheid

Na jarenlange ervaring in de financiële, juridische en ICT sector is het voor ons de normaalste zaak van de wereld om gegevens op veilige manier te bewaren. Wij zijn ons ervan bewust dat dit net zo belangrijk is als de vertaling zelf. Alle informatie wordt als vertrouwelijk behandeld.
Juridisch
Bedrijfsleven
Financiën
bedrijfsplannen, strategische beleidsrapporten, bedrijfsbeoordelingen, personeelszaken, personeelshandleidingen, arbeidsvoorwaarden en uitkeringen, documentatie met betrekking tot ondernemingsraad
beleidsverklaringen, prospectussen, cursus- en examenreglementen, evaluaties etc.
Onderwijs
boekhouding, effectenhandel, beleggingen, bankwezen, verzekeringen, pensioenen, belasting etc.
wetgeving, overeenkomsten, juridische adviezen, jurisprudentie, statuten - met name ondernemingsrecht, intellectueel eigendom en arbeidsrecht.
ICT
projecten tbv informatie- en communicatietechnologie, beoordelingen, evaluaties, rapporten, handleidingen etc.
Nederlands-English Mobile: +31 6 5043 6130 Email: smail.vanrossem@internode.on.net